Loader

Επισκευή Υπολογιστή

Είτε η βλάβη αφορά την αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού του υπολογιστή σας είτε την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του λογισμικού, η εταιρεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, έτοιμη να σας εξυπηρέτησει με τον καλύτερο τρόπο και σε γρήγορο χρόνο. Έχετε την επιλογή να φέρετε τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας στο κατάστημά μας ή να μας καλέσετε προκειμένου κάποιος εξειδικευμένος τεχνικός μας να σας επισκεφτεί στον Χώρο σας (η συγκεκριμένη υπηρεσία pc-service γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και είναι χρεώσιμη) . Στις περισσότερες περιπτώσεις τα προβλήματα μπορούν να αποκατασταθούν με μόνο μία επίσκεψη. Επιπλέον, εάν το πρόβλημα αφορά το λογισμικό του υπολογιστή σας, ενδέχεται να μη χρειαστεί η επίσκεψή μας στο σπίτι ή στις επαγγελματικές σας εγκαταστάσεις. Εννέα στα δέκα θέματα λογισμικού μπορούν να αποκατασταθούν από απόσταση. Έτσι, σε περίπτωση που ο σκληρός σας δίσκος ”ακούγεται” ή η οθόνη σας παραμένει παγωμένη, χρειάζεται αρχικά απλώς να μας καλέσετε. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας, οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν επιπλέον τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές ορθής χρήσης ώστε να αποφύγουμε να έρθετε ξανά αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα.

Ο υπολογιστής δεν ανάβει

Ένα σημαντικό πρόβλημα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τον υπολογιστή σας είναι όταν δεν ενεργοποιείται. Στην περίπτωση αυτή ο υπολογιστής σας δεν αποκρίνεται και ενώ είναι συνδεδεμένος με την τροφοδοσία δείχνει να είναι ”νεκρός”. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, κάποιες εύκολα αντιμετωπίσιμες και άλλες πιο σύνθετες και πολύπολοκες. Στις περισσότερες περιπτώσεις η αποκατάσταση του προβλήματος είναι δυνατή και με χαμηλό κόστος. Επίσης, η αγωνία των πελατών, πέραν από το εάν είναι δυνατή η επισκευή του υπολογιστή τους, είναι η ανάκτηση των αρχείων τους. Η απάντηση στο ερώτημα τους είναι ότι, ακόμη κι αν η βλάβη είναι μη αναστρέψιμη, είμαστε σε θέση σχεδόν πάντα να ανακτήσουμε τα χαμένα τους αρχεία.

Ασυνήθιστος Θόρυβος στον Υπολογιστή

Πολλές φορές μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με το εξής πρόβλημα: ο υπολογιστής κατά τη λειτουργία του να παράγει ασυνήθιστο θόρυβο. Κάθε υπολογιστής διαθέτει ανεμιστήρες, ώστε να μην υπερθερμαίνεται. Οι ανεμιστήρες, καθώς περιστρέφονται, παράγουν θόρυβο. Ωστόσο, αν ο θόρυβος είναι δυνατός ενδέχεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας. Τις περισσότερες φορές αυτό αποτελεί μία εύκολα αντιμετωπίσιμη και χαμηλού κόστους βλάβη.

Ο Υπολογιστή Δεν Εκκινεί

Αυτό μπορεί να συμβεί ξαφνικά και χωρίς ορατή αιτία. Στην άλλη περίπτωση ο υπολογιστής σας μπορεί να ενεργοποιηθεί κανονικά, αλλά έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα να σταματήσει να αποκρίνεται. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.Ο υπολογιστής σας μπορεί να προσπαθεί να φορτώσει παράθυρα από αφαιρούμενα μέσα. Πρώτα απ ‘όλα ελέγξτε και αφαιρέστε όλα τα CD, DVD, USB flash drives και τις κάρτες μνήμης. Αφαιρέστε επίσης τυχόν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Εάν αποτύχει ξανά, πιθανώς κάτι άλλο προκαλεί το πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή η μητρική πλακέτα, η CPU, το τροφοδοτικό, η μνήμη ή η κάρτα γραφικών ενδέχεται να παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα.

Ο Υπολογιστής ''Παγώνει'' και Κάνει Επανεκκινήσεις

Δύο είναι τα βασικά προβλήματα που αναγκάζουν τον υπολογιστή να ”παγώσει” και τον ωθούν σε επανεκκίνηση. Πρώτον -και πιο πιθανό- είναι το πρόβλημα λογισμικού (Windows ή Mac). Οι ιοί μπορούν να βλάψουν την ομαλή λειτουργία του λογισμικού σας. Όταν τα συστήματα ανιχνεύουν ένα πρόβλημα, επανεκκινούν αυτόματα με σκοπό να αποφευχθεί μελλοντική ζημιά. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με τον καθαρισμό ανεπιθύμητων προγραμμάτων και την εγκατάσταση λογισμικού προγράμματος ασφαλείας (Antivirus), την αναβάθμιση των προγραμμάτων οδήγησης ή την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος Δεύτερη- και πιο σοβαρή αιτία – είναι ο υπολογιστής σας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Η υπερθέρμανση του υπολογιστή είναι ένα σημαντικό ζήτημα που τον οδηγεί στο να σταματήσει να λειτουργεί.Τέλος, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να κάνουν τον υπολογιστή σας να μην αποκρίνεται. Λανθασμένη παροχή ρεύματος, η κάρτα γραφικών, ο επεξεργαστής ή ακόμα και ο σκληρός δίσκος μπορεί να σχετίζονται με το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση οι τεχνικοί της Εταιρείας μας αναλαμβάνουν χωρίς κανένα κόστος τον διαγνωστικό έλεγχο, ώστε να εντοπίσουν την αιτία του προβλήματος.

Ο Υπολογιστής ειναι Αργός

Ο υπολογιστής σας λειτουργεί πολύ αργά καθυστερώντας σημαντικά να ”φορτώσει΄΄ προγράμμματα και εφαρμογές. Το πρόβλημα αυτό είναι σύνηθες, καθώς οι υπολογιστές καθίστανται αργοί κατά τη διάρκεια του χρόνου. Τα κατεστραμμένα, παλιά και περιττά αρχεία συχνά δημιουργούν καθυστέρηση στη λειτουργία του υπολογιστή. Μέσω της αναβάθμισης του λογισμικού σας συστήματος, ο υπολογιστής σας μπορεί να λειτουργεί σαν καινούριος!

Οι Περιφερειακές Συσκευές δε Λειτουργούν

Ενώ έχετε συνδέσει τον εκτυπωτή, το πληκτρολόγιο ή κάποια άλλη περιφερειακή συσκευή, ο υπολογιστής σας αδυνατεί να την εντοπίσει. Αρχικά η αλλαγή της θύρας θα σας εξασφαλίσει ότι η συσκευή δεν είναι ελαττωματική. Αν μετά την αλλαγή και την επανεκκίνηση του ΗΥ, η συσκευή εξακολουθεί να μένει “αόρατη”, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το λογισμικό εγκατάστασης της συσκευής. Αυτό δε θα πρέπει να σας απασχολεί, καθώς η εγκατάσταση λογισμικού είναι μία χαμηλού κόστους υπηρεσία.

Η Οθόνη δε Δίνει Σήμα

Ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας και ενώ μπορεί να ακούσετε ότι αρχίζει να λειτουργεί και τα παράθυρα αρχίζουν να φορτώνονται, η οθόνη σας δε δείχνει τίποτα ή εμφανίζει το μήνυμα “Δε βρέθηκε σήμα”. Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους. Εάν μετακινήσατε τον υπολογιστή σας πρόσφατα, ελέγξτε αρχικά ότι όλα τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα. Αν τα καλώδια είναι εντάξει, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να συνδέσετε την οθόνη σε άλλον υπολογιστή, διότι πιθανώς να είναι ελαττωματική.Μερικές φορές η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα λόγω ελαττωματικής κάρτας γραφικών ή άλλου υλικού. Αν τα βήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν λύσουν το πρόβλημά σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.Οι τεχνικοί μας μπορούν να επιδιορθώσουν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την οθόνη. Θα εξετάσουν όλες τις παραμέτρους και θα επιδιορθώσουν τυχόν προβλήματα.

Τώρα μπορείς και εσύ να παίξεις ολα τα online παιχνίδια με full αναβάθμιση του υπολογιστή σου. Extreme PC Gaming, προηγμένα γραφικά και επιδόσεις που δε θα ξεκολλάς! Οι υπολογιστές που θα συναρμολογήσουμε για εσένα σε βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι των εντυπωσιακών γραφικών, της ρεαλιστικής κίνησης και των πολλών καρέ!

English EN Français FR Ελληνικά EL Italiano IT
error: FixCenter is protected!
Back To Top